KLUB THE BEST

12. SVIBNJA 2008. 11:39h

Vinko Coce u Bestu za Zakladu Ana Rukavina

Foto

Zagreb
0

Tekst

Koncert Vinka Coce, od kojeg dio prihoda ide akciji Kuna za kap života, održat će se u petak, 16. svibnja s početkom u 22 sata.

Klub The Best odlučio se priključiti novoj humanitarnoj akciji Zaklade ''Ana Rukavina'', ''Kuna za kap života''. The Best će dio prihoda od velikog humanitarnog koncerta Vinka Coce uplatiti na račun Zaklade ''Ana Rukavina''.

Koncert će se održati u petak, 16. svibnja s početkom u 22 sata. Ulaznice po cijeni od 10 kuna mogu se kupiti u pretprodaji u Integralu (Pothodnik), Caffe baru Petica, Klubu 10 (Vlaška 10) te na blagajni kluba.

''Kuna za kap života'' nova je akcija Zaklade ''Ana Rukavina'' kojom se prikupljaju sredstva za tipizaciju prikupljenih uzoraka krvi.

Dosad je u akciji održana Volkswagenova gala večer na kojoj je Zakladi darovan VW POLO, te humanitarni koncert Dražena Zečića ''Za Anin rođendan'' u Osijeku.

U Muzeju Mimara je 23. ožujka održana humanitarna aukcija umjetničkih slika. Od 64 slike raznih autora, najveći su doprinos dali Boris i Iva Milčić, sa 18 privatnih umjetničkih slika. Posjet aukciji bio je ispod očekivanja, te je za tipizaciju prikupljeno 51 tisuća kuna. Dodatnih 50 tisuća kuna Zakladi je donirao časopis Cosmopolitan, te će se sa 101 tisućom kuna moći tipizirati 101 uzorak krvi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!