2. KOLOVOZA 2012. 08:56h

Velika Gorica: Predao se muškarac koji se htio baciti sa šestok kata

Foto

Zagreb
0

Tekst

Muškarac koji se jučer poslijepodne zatvorio u stan u Velikoj Gorici prijeteći da će se baciti sa šestog kata predao se nešto prije 23 sata te je odveden u psihijatrijsku bolnicu.

Zagrebačka policija izvijestila je da joj se muškarac predao u 22,44 sati nakon čega je odveden u bolnicu "Sveti Ivan".

Muškarac se oko 17 sati zatvorio u stan u ulici Slavka Kolara, a specijalci su na poziv njegove supruge na mjesto stigli oko 22,45.

Predao se policijskim službenicima koja pritom nije uporabila sredstva prisile.

Suprotno prvim informacijama koji su objavili mediji, muškarac najvjerojatnije nije prijetio da će se raznijeti bombom.

U policiji kažu da zgrada nije bila evakuirana. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!