SPORTSKA SUBOTA

4. PROSINCA 2016. 00:00h

Večernjakova biciklijada

Tekst

Točno u 10 sati ujutro, s južne strane Maksimirskog stadiona, označen je start 28. Večernjakove biciklijade. Naravno, kraj utrke bio je na Jarunu, a najbrži među njima stigli su na cilj negdje oko 11 sati i petnaest minuta. No, ako netko i nije bio najbrži, možda bude i najsretniji.

Tako će se izvlačiti glavna nagrada - automobil Mitshubishi colt, a u bubnju su startni brojevi. No, danas na Jarunu svatko dobiva.

Naime, započeo je cjelodnevni zabavni program s estradnim zvijezdama, a mnogi su se posvetili sportu i nakon utrke, pa se tako igrala odbojka, rukomet i mali nogomet.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!