6. RUJNA 2013. 14:10h

Večeras otvorenje Bundekfesta uz glazbu i prijenos utakmice

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poziva sve sugrađane na otvorenje Budenkfesta, jedinstvenog zagrebačkog festivala u prekrasnom ambijenut Bundeka, javlja gradnonačelnikov Ured. Pozivaju sve da dođu na Bundek u 20 sati i budu dio nezaboravne atmosfere, druženja uz bogat program i glazbu Baruna, te savjetuju da se ne propusti prijenos večerašnje utakmice reprezentacija Hrvatske i Srbije na velikom ekranu.
"Vjerujem da ćemo svi zajedno uživati i, naravno, radovati se dobrom rezultatu vatrenih." poručuje gradonačelnik Bandić. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!