19. OUJKA 2012. 08:47h

Uređuje se atletska staza u Kušlanovoj 52 na kojoj trči Bandić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Uređuje se atletska staza u Kušlanovoj 52, koju je “proslavio” gradonačelnik Milan Bandić. Na toj stazi, u krugu Treće gimnazije gradonačelnik Bandić u društvu psa i suradnika, najčešće vježba tijekom tjedna i to u jutarnjim satima. A uskoro će ta jutarnja rekreacija, kad se staza obnovi, biti još ugodnija.

Za uređivanje atletske staze brine se Zagrebački holding koji je i raspisao javnu nabavu i procijenio je na 600.000 kuna, bez PDV-a. Natječaj za izvođača radova otvoren je do 4. travnja, a u opisu radova stoji “radovi na gornjem ustroju za trkaće staze”.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!