ROK DO 15. SVIBNJA

28. TRAVNJA 2009. 21:30h

Upisi u dječje vrtiće Grada Zagreba

Foto

Zagreb
0

Tekst

Roditelje treba posebno upozoriti da zahtjeve treba predati u najbliži dječji vrtić, a zahtjevi se počinju primati od sljedećeg ponedjeljka.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport priopćio je danas da će dječji vrtići Grada Zagreba primati zahtjeve za upis djece predškolske dobi u pedagošku 2009./2010. godinu u programe predškolskog odgoja i naobrazbe od 4. do 15. svibnja ove godine.

Zahtjevi se mogu podnijeti za neki od sljedećih programa: redoviti program u petodnevnom radnom tjednu za djecu koja do 31. kolovoza ove godine navrše jednu godinu do polaska u osnovnu školu, te za djecu koja do 31. kolovoza navrše od 6 mjeseci do 11 mjeseci života, program predškole za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom.

Također i posebni programi za djecu s određenom vrstom teškoća, za djecu pripadnike nacionalnih manjina, te za djecu s posebnim interesima i potrebama.

Roditelje treba posebno upozoriti da zahtjeve treba predati u najbliži dječji vrtić te da će programi za djecu u dobi od 6 do 11 mjeseci biti organizirani samo za djecu zaposlenih roditelja koji ne koriste porodiljni dopust.

Objava rezultata upisa bit će objavljena na oglasnim pločama dječjih vrtića 15. lipnja, a upisana djeca započinju ostvarivati program predškolskog odgoja od prvog rujna 2009.

Dokumenti potrebni za upis dostupni su u dječjem vrtiću i na web adresi www.zagreb.hr.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!