12. RUJNA 2011. 22:11h

Unatoč obećanjima: Ni Š od škole na Kajzerici, ni V od vrtića

Foto

Zagreb
0

Tekst

Iako gradski čelnici već 15 godina obećavaju školu i vrtić, njihovih obrisa na Kajzerici nema. Gradnja ne samo da nije počela nego se, kako doznajemo, nije dogovorila ni lokacija.

Zato će roditelji i mališani u četvrtak na igralištu organizirati mirni prosvjed i skupljati nove potpise na peticiju koje će proslijediti gradskoj upravi kako bi podsjetili na obećanje.

Istu su akciju proveli i lani, “svoju riječ” tada je dao pročelnik Ivica Lovrić, ali potom nikada više nije, tvrde, odgovorio na upite.

– Svaki roditelj koji se odazove peticiji dobit će sve zahtjeve koje smo već slali Gradu kako bi ih osobno odnio na njihovu adresu. Naime, pretrpavanjem dopisima možda ih natjeramo na neku reakciju – kaže Ognjen Golubić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!