14. LIPNJA 2013. 10:55h

UDOMLJAVANJE JE FORA U subotu na Trgu akcija za nezbrinute životinje

Foto

Zagreb
0

Tekst

Akciju „Udomljavanje je fora“ s temom Udomi drugoga, organiziraju Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te sponzorima Royal Canin.

„Udomljavanje je fora“ održat će se u subotu, 15. lipnja 2013., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.

- U ovo vrijeme pred ljeto odlučili smo pokazati i svojim primjerom kako to izgleda kad se udomi nekoliko životinja, ali smo i pozvali neke poznate osobe iz javnog života koji su napravili isto i koji mogu podijeliti svoja iskustva i dati savjete o suživotu životinja i obitelji. Viktor Drago, Željko Krznarić, Zoran MrvoŠ, Luis Ibanez - svi oni imaju više od jedne životinje i kažu da su sretniji i oni i njihovi kućni ljubimci, jer uvijek ih je barem dvoje za društvo i zabavu! S našim sponzorima najavit ćemo ponovo akciju namijenjenu budućim vlasnicima pasa koji će u tjednu iza akcije udomiti psa i potpisati ugovor! Akcija obuhvaća besplatnu hranu za tri mjeseca prema normativima Royal Canin-a za odgovarajuću dob i veličinu psa. Na Trg ćemo povesti štence kao i njihov vrtić, napravili smo i balone za djecu, a dobro vrijeme omogućit će nam druženje i veselu atmosferu. Akciju će kao i obično podržati gradonačelnik Milan Bandić koji se očekuje oko 10 sati pa pozivamo sve građane i medije da nam se pridruže na Trgu u subotu i pomognu napuštenim životinjama u traženju novog doma!, stoji u priopćenju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!