24. VELJAE 2012. 10:49h

U Westinu obilježena godišnjica libijske revolucije

Foto

Zagreb
0

Tekst

Povodom obilježavanja godišnjice libijske revolucije otpravnik poslova libijskog veleposlanstva Abdelhakim Allafi priredio je domjenak u hotelu Westin. Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj domjenku su nazočili i podpredsjednik Mašihata islamske zajednice te mnoge poznate osobe iz javnog i kulturnog života u Hrvatskoj. 

Iako su najavili dolazak i gradonačelnika Milana Bandića i savjetnika za vanjsku politiku predsjednika Ive Josipovića Joška Para oni nisu došli. Interesantno je da je među prisutnima bila i Štefanija Balog poznata kao velika prijateljica Moamera Gadafija.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!