26. LIPNJA 2012. 11:40h

U utorak javna tribina `Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj`

Foto

Zagreb
0

Tekst

U sklopu redovnog rada Političke akademije HNS-a danas će se održati javna tribina pod nazivom "Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj.

O liberalizmu i položaju HNS-a u Hrvatskoj će govoriti Boris Blažeković, voditelj Političke akademije i saborski zastupnik HNS-a.

Tribina će se održati za članove HNS-a Grada Zagreba i zainteresiranu javnost u prostorijama Političke akademije HNS-a, Tomićeva 2/II, s početkom u 18:00 sati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!