12. SRPNJA 2012. 14:38h

U petak obilježavanje 20. obljetnice članstva Hrvatske u UN-u

Foto

Zagreb
0

Tekst

Ministarstvo socijalne politike i mladih organizira Obilježavanje 20. obljetnice članstva Hrvatske u Ujedinjenim narodima, koje će se održati u petak u prostorijama Ministarstva na adresi Trg hrvatskih velikana 6/III s početkom u 14 sati.

Svrha obilježavanja je upoznati širu javnost s aktivnostima koje su tijekom godina provedene s agencijama/tijelima Ujedinjenih naroda u Hrvatskoj na područjima vezanim uz djecu, osobe s invaliditetom, obitelj, borbu protiv nasilja i socijalnu politiku te aktivnostima koje će se u narednom razdoblju nastaviti zajednički provoditi.
U programu obilježavanja sudjeluju Louisa Vinton, koordinatorica Ujedinjenih naroda i stalna predstavnica Programa Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj, Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, Hongjoo Hahm, voditelj Ureda Svjetske banke u Hrvatskoj, Darko Ledinski, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!