20. KOLOVOZA 2015. 12:27h

Tomislav Stojak poziva na drugu rundu Zagrebačkih razgovora

Tomislav Stojak

Foto

Zagreb
0

Tekst

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba i zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak pozivaju gra?ane na druge po redu „Zagrebačke razgovore“ u subotu, 22. kolovoza s početkom u 11:00 sati u kafić Westport, črnomerec 5.

Gradski zastupnik i potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba Tomislav Stojak organizira „Zagrebačke razgovore“ nastojeći što intenzivnije komunicirati s gra?anima Zagreba oko svih pitanja i problema s kojima se suočavaju u svojim kvartovima.

-Predlažite, sugerirajte, inicirajte! Pokušajmo svi utjecati na kvalitetniji život u našem gradu. Zajedno odlučujemo o budućnosti našega grada, a svi prijedlozi biti će mi smjernice u daljnjem radu za bolji Zagreb - pozivaju iz zagrebačkog HNS-a svoje sugra?ane.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!