14. LISTOPADA 2011. 10:34h

Taxi Cammeo: U Zagrebu smo ukupno zaposlili 400 ljudi

Taxi Cammeo

Foto

Zagreb
0

Tekst

Očito isprovociran stalnim medijskim upitima o poslovanju, broju zaposlenika te usporedbama s ostalim koncesionarima za taksi-prijevoz u Zagrebu, Dražen Medić, tehnički direktor tvrtke Taxi Cammeo Zagreb, obratio se priopćenjem za javnost dajući odgovore.

– Grupacija Taxi Cammeo Zagreb, počevši s radom u Zagrebu 22. travnja 2011. godine sa 76 vozila, zaposlila je ukupno 400 ljudi, i to u različitim odjelima svoje grupacije. Ponajviše je zaposleno vozača i djelatnika u dispečerskom centru. Osim toga otvorena su nova radna mjesta i zaposleni ljudi u upravi, marketingu i ljudskim resursima – objasnio je Medić.

Grupacija Taxi Cammeo Zagreb ne ulazi u to niti je zanima tko s kim prijateljuje u Zagrebu, već jasno i ciljano širi svoje strateško poslovanje unutar autotaksi-prijevoza. Taxi Cammeo prerastao je u nacionalnu, a ne lokalnu tvrtku i grupaciju te će tako i dalje razvijati svoje poslovanje i štititi dostojanstvo svojih radnika, i u Rijeci, i u Osijeku, i u Zagrebu, i u drugim gradovima, piše u priopćenju koje potpisuje tehnički direktor.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!