16. SVIBNJA 2012. 17:31h

Sutra se održava Stožerno računalna vježba CAX 2012 na HVU

Foto

Zagreb
0

Tekst

Sutra će se održati Dan uvaženih gostiju u povodu stožerne računalne vježbe CAX 2012, s početkom u 10:00 sati na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" u Zagrebu.

Vježba CAX 2012 (Computer Assisted Exercise – Računalno poduprta vježba ) provodi se od 14. do 18. svibnja 2012. na HVU i u Simulacijskom središtu, a na kojoj sudjeluju nastavnici i polaznici Ratne škole, Zapovjedno stožerne škole, Napredne časničke izobrazbe, Visoke dočasničke izobrazbe kao i drugi djelatnici HVU-a i Simulacijskog središta.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!