6. SRPNJA 2012. 17:51h

Špansko, Gajnice i Malešnica bez tople vode 9. i 10. srpnja

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zbog radova na magistralnom vrelovodu na Zagrebačkoj cesti potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice neće imati toplu vodu u razdoblju od 09. srpnja u 7 sati do 10. srpnja u 19 sati, priopćeno je danas iz Hrvatske elektroprivrede (HEP)-Toplinarstvo.

Bez tople vode bit će približno 12,500 kućanstava.

U priopćenju ističu da djelatnici HEP-Toplinarstva nastoje organizirati radove na magistralnom vrelovodu tako da potrošači što kraće budu bez potrošne tople vode te mole građane za strpljenje i razumijevanje tijekom trajanja obustave isporuke toplinske energije.

HEP-Toplinarstvo izvan ogrjevne sezone provodi radove na rekonstrukciji i revitalizaciji vrelovodne mreže, kao i redovne remonte toplinskih postrojenja. Predviđeni završetak svih radova je 15. rujna ove godine, kada započinje razdoblje spremnosti za grijanje, stoji u priopćenju HEP-Toplinarstva. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!