8. LISTOPADA 2010. 13:40h

Snažna eksplozija uništila kuću, jedna osoba ozlijeđena

Vatrogaci u Vrhovcu gdje je došlo do curenja plina koji se potom zapalio

Foto

Zagreb
0

Tekst

Sinoć oko 23 sati na Gračanskoj cesti 108 u Zagrebu dogodila se eksplozija prilikom koje je jedna osoba ozlijeđena.

Zbog eksplozije kuća je gotovo potpuno razrušena, a vatra je zahvatila obližnje drveća pa su morali intervenirati i vatrogasci. Do nesreće je došlo zbog neispravnih plinskih instalacija.

U trenutku snažne eksplozije u kući nije bilo nikog dok se ozlijeđeni nalazio ispred kuće. Prevezen je u Kliniku za traumatologiju.

Policija obavlja očevid.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!