10. OUJKA 2012. 21:03h

Sin Zdravka Mamića vratio menadžersku licenciju

Zdravko Mamić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Baš kad su Dinamova gazdu htjeli uloviti na sukobu interesa, Mamićev sin Mario vratio je menadžersku licenciju i razoružao ministra. To vraćanje licencije, naravno, dokazuje da je i Zdravko Mamić sve vrijeme bio svjestan da je u sukobu sa Zakonom o sportu, što je uočio i bivši ministar iz HDZ-ove vlade Radovan Fuchs, ali čim je on od HNS-a zatražio istragu o tom predmetu, stvar je, logično, stala. Ukopala se! Zar da Marković i Srebrić otvore istragu i utvrde da je Mamić za nešto kriv? Ha, ha, vic godine...

Tako je samo na glasinama ostalo da je bivši Fifin menadžer Mario Mamić zastupao bivše Dinamove igrače Luku Modrića ili Dejana Lovrena, o čijoj je prodaji iz Dinama odlučivao njegov otac, predsjednik Dinamove uprave, Zdravko.

Sad kad Mario više nije menadžer, nestala je i posljednja formalna brana Mamićevoj opstojnosti kao čelnoga Dinamova čovjeka. To, naravno, ne znači da će pritisci na Mamića prestati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!