13. LIPNJA 2012. 11:09h

Vatrogasci ugasili požar u tvornici u kojoj je bila plantaža marihuane

Vatrogasci na terenu

Foto

Zagreb
0

Tekst

Deset vatrogasaca danas je krenulo gasiti požar u bivšoj tvornici Sljeme u zagrebačkim Sesvetama, a kada su stigli na požariše otkrili su ni manje ni više nego - plantažu marihuane...

Naime, zapušteni pogon tvornice netko je iskoristio za uzgoj marihuane. U istragu je uključena policija, a uzroci požara utvrdit će se nakon očevida, rekla nam je Kristina Martinović iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

"Danas ujutro oko 9 i 30, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na lokaciji zatvorenog pogona tvornice Sljeme, na adresi Kelekova bb u Sesvetama. Požar je najvjerojatnije krenuo iz sušare, a dimilo se i kroz krov objekta. Požar je ugašen", istaknula je Martinović. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!