30. SVIBNJA 2012. 11:23h

Rođeni - utorak, 29. svibanj 2012.

Foto

Zagreb
0

Tekst

U KB SVETI DUH djevojčicu je rodila Dragica Ribič, a dječaka Jehona Qenaj, Tanja Letinić i Ivana Čosić.

U KB SESTRE MILOSRDNICE djevojčicu su rodile Martina Babić, Silvija Pišković i Christine Vrančić, a dječake Biljana Spajić, Gordana Dukić, Sabina Milić, Ana Švehla, Tihana Vašarević. Dječake blizance rodila je Iva Belač Rajan.

U KB MERKUR djevojčice su rodile Snježana Špelić i Biljana Mikešina Pavleković, a dječake Nena Puškarić, Silvija Blažinović, Marija Božić i Ankica Jelić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!