17. SRPNJA 2012. 10:47h

Rođeni - ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Foto

Zagreb
0

Tekst

U KB Sestre Milosrdnice djevojčicu su rodile Đurđica Samac, Marina Miliković i Petra Mihalić, a dječaka Nikolina Lukačić, Aelita Jurak, Željka Milek, Jasmina Sušac i Danijela Zorić.

U KB Sveti Duh djevojčicu su rodile Kristina Širanović i Ivana Ljecel, a dječaka Magdalena Krnjak, Paulina Subotić, Ivana  Laktašić, Maja Hladik, Željka Buljan i Andrijana Holy.

U KB Merkur djevojčicu su rodile Mihaela Labaš Bručić i Verdijana Bilješko, a dječaka Azra Bisolini. Djevojčicu i dječaka rodila je Damirka Kadoić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!