13. SRPNJA 2012. 10:12h

Rođeni - četvrtak 12. srpnja 2012

Foto

Zagreb
0

Tekst

U KBC-u SESTRE MILOSRDNICE djevojčicu su rodile Ana Rehaček Labus, Josipa Udovčić, Irena Fišić, Katarina Radovanić, Irena Pustišek, Klaudija Melnjak i MArina Topalović, a dječaka Ružica Dunjak, Natalija Maroš, Danijela Picek i Koraljka Mlakar.

U KB-u SVETI DUH djevojčicu su rodile Sanja Lovrić, Magdalena Cikojević i Katarina Dimitrijević Hrnjkaš, a dječaka Natalija Rudeš, Petra Štimec, Lana Domjanović, Lidija Meštrović,Ivana Mirković, Tajana Jurišić, Iva Kumpar Pleša i Sanata-Katarina Račić.

U KB-u MERKUR djevojčicu je rodila Almija Čalaković, a dječaka Marina Bačinić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!