ROĐENI

3. SRPNJA 2007. 10:27h

Rođeni – 2. srpnja

Tekst

U KB SESTARA MILOSRDNICA djevojčicu su rodile: Sandra Bebak, Jelena Steković, Tihana Vujčić, Martina Lisec, Mirna Šterk i Valentina Vučković, a dječaka: Valentina Keblar, Gordana Golubović, Lidija Lukinić i Melita Rosandić.

U KB MERKUR djevojčicu su rodile: Draganka Vreš i Kristina Šoštar, a dječaka: Vlatka Ostenjak, Romana Derniković i Nataša Vidić.

U OB SVETI DUH djevojčicu su rodile: Simona Bago, Anđa Čurić, Silvija Straman, Željka Polić, Ana Soldo, Milica Konta i Suzana Matijević, a dječaka: Sanja Crepulja, Romana Holy, Ditka Salkanović, Željka Kobula i Suzana Vincek. Blizance je rodila Ivana Skopljanović.

U RODILIŠTU U PETROVOJ djevojčicu su rodile: Ines Sebić, Dorotea Galović, Jadranka Vrhovec, Danijela Rajačić-Tošić i Ivana Šoštar, a dječaka: Ivona Hadžić, Sandra Žaja, Marija Marasović, Antonija Čuvalo, Jasna Lončar-Tolić, Brankica Šatrajčić, Janja Jelkić, Sinami Lulzime, Luca Pilekić i Mirjana Kelčec-Suhovec.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!