26. SRPNJA 2013. 19:25h

Radovi na psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan teku po planu

Foto

Zagreb
0

Tekst

Drugi put u srpnju, gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, obišao je gradilište unutar kruga Psihijatrijske bolnice Sveti Ivan u Jankomiru.

-Drago mi je da se svaki put kad do?emo vidi neki napredak, te zahvaljujem ovim vrijednim radnicima na tome. Odjel IIIa je još prije završen, a datum održavanja tehničkog pregleda ovisi o izvedenoj i funkcionalnoj sprinkler stanici i bazenu, agregatu i parkinzima na lokaciji skladišno-uredske gra?evine koja je u izgradnji. Od našeg zadnjeg obilaska, hortikultura oko Odjela je uglavnom završena, a do kraja ove godine trebali bi se završiti i gra?evinski radovi na Odjelu VI, čime bismo zaokružili tu priču. Ovime svjedočimo odgovornost i podižemo standard za ljude kojima je pomoć potrebna - rekao je gradonačelnik.

Ravnatelj bolnice Mate Mihanović u ime pacijenata i osoblja bolnice zahvalio se gradonačelniku, na podršci i angažmanu da se ovaj projekt završi što prije.

Trenutačno je u tijeku izgradnja objekta zamjenske zgrade bolničkog odjela VI i objekta skladišno uredske gra?evine. Radovi na novim odjelima bolnice procijenjeni na 100 milijuna kuna.