ČESTITAJTE MLADENCIMA

14. LIPNJA 2009. 15:47h

Prije sudbonosnog 'da' požurili uplatiti loto

Foto

Zagreb
0

Tekst

Ana Drpić i Hrvoje Dorešić vjenčali su se u crkvi Svetog Leopolda Bogdana Mandića nakon desetogodišnje sretne veze.

Desetogodišnju sretnu vezu ovoga su vikenda u crkvi Svetoga Leopolda Bogdana Mandića okrunili Ana Drpić (30) i Hrvoje Dorešić (30). Dojmove sa svadbe i zanimljivu i nesvakidašnju zgodu mladenke i mladoženje prepričao nam je Anin brat Luka (22).

-.-L.D.-.-Ana Drpić i Hrvoje Dorešić
Ana Drpić i Hrvoje Dorešić
Photo L.D.  
- Na vjenčanju je bilo super, malo je oko ponoći vladala panika jer nisu stigle torte, ali sve je bilo dobro. Hrvoje i Ana deset su godina zajedno, još od srednje škole. Šogor mi je super - rekao nam je Luka, dodajući kako je prije fotografiranja podsjetio novopečeni bračni par koliko je sati.

- Jeste li uplatili loto-listić? 17.28 sati je, imate još dvije minute - poručio je sestri, koja je s Hrvojem užurbano, u vjenčanici, pohitala do najbližeg kioska Hrvatske lutrije.

Iako nisu osvojili ni 'super sedmicu' ni 'jackpot', presretni mladenci uživali su u svojem danu, prisjećajući se kako su se upoznali - na nagovor prijatelja, ''na slijepo''. Prema Lukinim riječima, Ana i Hrvoje zasada ne planiraju prvorođenca, a kako nam je kazao, radije bi nećaka nego nećakinju.

Inače, Hrvoje Dorešić bio je prvi urednik rubrike Zagreb na portalu Javno, a uredništvo i bivše kolege želje njemu i Ani puno sretnih dana u braku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!