26. LISTOPADA 2012. 08:57h

Popis rođenih u Zagrebu

Opća bolnica Sveti Duh, Središnji hitni prijem

Foto

Zagreb
0

Tekst

KB Sveti Duh: Djevojčice su rodile Ivana Durlen, petzra Sokol, Tamara Tomašković, a dječaka katarina Kralj, Sandra Issa Majdak, Nikolina Špoljar, Rea Prihoda, Jasminka bakoš Kocijan, maja Tadić, Maja Kardum Halilović i Kristina Đerek Begić.

KB MERKUR: djevojčicu je rodila Danijela Kuzmek, a dječaka Sunčica Mesić, Sanja Sevalec, Snježana Trčić i Ivančica Anušić.

KB Sestre milosrdnice: djevojčicu su rodile Danijela Rak, Davorka Mađar, Anita Jurlinac, Dubravka Hrgetić, Maja Posavec-Medverec, Danijela Baričević, a dječaka Maja Lukašinović, Mirjana Kozjak, Branimira Katić, Katarina Orešković, Martina Prpić, Ramona Batoš.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!