27. SIJENJA 2012. 15:40h

Plivački klub "Medveščak" organizira Međunarodni plivački miting "Medo"

Foto

Zagreb
0

Tekst

Entuzijasti Plivačkog kluba "Medveščak" organiziraju po prvi puta Međunarodni plivački  miting – nazvan ŤMedoť koji je privukao preko 300 malih plivača iz čitave Hrvatske. Organizatori su u sklopu ovog dvodnevnog natjecanja, po prvi puta u plivačkome sportu, uvrstili i humanitarnu utrku čiji će nagradni fond biti dodjeljen udruzi Krijesnica za pomoć djeci i roditeljima suočenim s malignim bolestima.

Inače, Medveščak svake godine prima u svoje  članstvo između 100 i 150 djece. Djeca polaznici kroz plivanje upoznavaju svoje vršnjake iz drugih hrvatskih gradova i regija, iz susjednih zemalja, raduju se sportskim natjecanjima te odrastaju u sportskom i zdravom okruženju.

Natjecanje počinje sutra u 16 sati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!