29. LIPNJA 2012. 16:57h

Palo staklo sa zgrade Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Deutsche Telekom

Foto

Zagreb
0

Tekst

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Staklo je s 7. kata zgrade T-coma palo oko 13,33 sati, pri čemu je zaštitar zadobio ogrebotine te je oštećen automobil parkiran u blizini. Palo staklo bilo je dimenzija 2 X 1,5 metara.

To je drugi slučaj da je staklena stijena pala sa zgrade T-coma, jer je 7. lipnja staklena stijena pala sa 16. kata te zgrade. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!