24. SVIBNJA 2012. 20:15h

Opljačkana banka na Jarunu, šesta pljačka ovaj mjesec

Foto

Zagreb
0

Tekst

Još jedna pljačka banke dogodila se u četvrtak oko 19 sati u Ulici Hrvoja Macanovića na zagrebačkom Jarunu, prenosi 24sata.

Maskirani i naoružani razbojnik upao je u poslovnicu Privredne banke i zaposlenicima zaprijetio pištoljem. Sa sobom je ponio još uvijek nepoznatu količinu novaca. Policija obavlja očevid.

Jučer je u Maksimirskoj ulici opljačkana poslovnica Splitske banke, dok su početkom mjeseca u razmaku od samo nekoliko dana opljačkane čak četiri banke.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!