30. TRAVNJA 2013. 17:26h

Obilazak gradske četvrti Podsused - Vrapče

Foto

Zagreb
0

Tekst

U četvrtak, 2. svibnja, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obići će, sa suradnicima, neke lokacije u Gradskoj četvrti Podsused - Vrapče, priopćeno je iz Gradskog ureda.

Obilazak počinje u 11,20 sati, kod Dječjeg vrtića Košnica, MO Perjavica – Borčec, gdje je u tijeku uređivanje dječjeg igrališta.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!