6. LIPNJA 2012. 14:51h

Nina Badrić u subotu pjeva u Westgateu

Već tradicionalno treću godinu za redom u sklopu programa "Zvijezde pod zvijezdama" u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela,  Nina Badrić održala je koncert za pamćenje

Foto

Zagreb
0

Tekst

U sklopu Westgate Shopping & Music festa Zagrepčani će moći uživati u najpoznatijim hitovima Nine Badrić. Ninin open air nastup održat će se u subotu, 9. lipnja od 21 sat i to na zadnjoj etaži garaže Westgate Shopping Cityja.

 
- Svi fanovi moći će se s Ninom Badrić družiti u terminu od 19.30 do 20 sati. Ukoliko već niste nabavili svoj primjerak novog albuma „NeBo“, predvidjeli smo i poseban prodajni štand u okviru Westgatea, na kojem ćete po promotivnoj cijeni moći kupiti, kako novo, tako i neka od prethodnih Nininih izdanja.
Predlažemo Vam stoga da subota bude dan za Ninu Badrić - uz kupnju CD-a, dođite i do Nininog autograma - poručili su iz Westgatea.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!