20. LIPNJA 2012. 13:53h

Konferencija `Uloga Hrvatske između EU i zemalja Jugoistočne Europe`

Europska unija

Foto

Zagreb
0

Tekst

U četvrtak 21. lipnja u 8.30 sati, u Europskom domu će se održati otvorenje konferencije koju organizira udruga Confrontations Europe.

Confrontations Europe je lokalna profitabilna udruga civilnog društva koja okuplja tvrtke, menadžere, sindikate, članove civilnog društva, političare itd., a s ciljem promicanja aktivne uloge civilnog društva u gradnji Europe.

Od 18. do 23. lipnja održat će tri konferencije, u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, pod zajedničkim nazivom Turneja po zapadnom Balkanu.

Tema konferencije koja će se održati u Zagrebu bit će: Uloga Hrvatske u regionalnoj suradnji i razvoju i Ključna uloga Hrvatske između Europske unije i zemalja Jugoistočne Europe.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!