8. PROSINCA 2012. 11:54h

KOLAPS U ZAGREBU U većem dijelu grada tramvajski promet u prekidu!

Foto

Zagreb
0

Tekst

U Zagrebu tramvajski promet na području cijele mreže teče otežano, uz česta stajanja i preusmjeravanja linija zbog neprohodnosti koridora i kvarova vozila, izvijestio je ZET u 11, 30 sati.

Najveći problem je u Savskoj cesti, gdje zastoj traje od 8.22 sati. Poteškoća je bilo i u Novome Zagrebu, ali su interventne ekipe ZET-a osigurale nesmetan tijek prometa.

Po informacijama od 11, 30 sati, tramvaji ne mogu prolaziti Ozaljskom u zoni Nehajske, Maksimirskom kod Ravnica te Ulicom Dubrava, zbog kvara tramvaja kod Čulinečke.

Velike količine snijega stvaraju probleme u skretničkim sklopovima, zbog čega se tramvaji povremeno preusmjeravaju alternativnim pravcima.

Uspostavljene su brdske autobusne linije u istočnome dijelu grada koje su tijekom prijepodneva bile u prekidu, osim linija 204 i 219. U zapadnome dijelu privremeno su u prekidu linije 101, 102, 105, 127, 128, 129 i 165. Ne vozi niti izvanredna linija za Sljeme. Ovisno o stanju kolnika, neke se linije povremeno skraćuju.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!