27. SIJENJA 2012. 10:41h

Kid’s World igraonica ugostila djecu Dječjeg doma Zagreb

igraonica

Foto

Zagreb
0

Tekst

U sklopu akcije „Dan za dječji osmijeh“ koju provodi Westgate Shopping City, ovog je tjedna Kid’s World igraonica ugostila djecu Dječjeg doma Zagreb i štićenike humanitarnog društva Mali zmaj. Veseli mališani svojim su osmijehom oplemenili šarene prostorije čarobnog svijeta igre najveće dječje igraonice u Hrvatskoj i još jednom posvjedočili koliko je igra važna u svakodnevnom životu djeteta.

- Igra bi trebala biti sastavni dio u životu svakog djeteta. Koliko ona donosi veselja, toliko omogućava djeci da uče o sebi, drugima, ali  i svijetu koji ih okružuje. Sretni  smo što  akcijom “Dan za dječji osmijeh” upravo to možemo pružiti najmlađima u  Kid’s World igraonici, u Westgate Shopping Cityju, te nam je želja taj čaroban svijet igre približiti što većem broju djece. Također, moram napomenuti da je Kid’s World igraonica najveća  dječja igraonica zatvorenog tipa u Hrvatskoj te posjeduje raznolik didaktički program za razvoj dječje motorike , a to pokazuje da Westgate nije običan shopping centar orijentiran isključivo na kupnju, već je namjenjen potrebama čitavih obitelji – izjavila je voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja Erna Žganjar.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!