HRVATSKE ŽELJEZNICE

17. SIJENJA 2008. 14:37h

Karnevalskim vlakom do Rijeke

Tekst

Uoči karnevalskih dana HŽ organizira vožnje prigodnih karnevalskih vlakova iz Zagreba, čakovca, Bjelovara i Osijeka za Rijeku.

HŽ-Putnički prijevoz uoči karnevalskih dana organizira vožnje prigodnih karnevalskih vlakova iz Zagreba, čakovca, Bjelovara i Osijeka koji voze u nedjelju 3. veljače 2008. u Rijeku na završnu karnevalsku svečanost - Me?unarodnu karnevalsku povorku. Već tradicionalno u svim karnevalskim vlakovima prire?uje se zabavni program, izbori najbolje maske, a dobra zabava je zajamčena.

Karnevalski vlak ZAGREB

Polazak vlaka iz Zagreba je u 7.46 sati, iz Karlovca u 8.20 sati, a dolazak u Rijeku je u 11.30 sati. Povratak vlaka iz Rijeke je u 17.30 sati, u Karlovac stiže u 20.45 sati, a u Zagreb u 21.23 sati.

Cijena povratne karte iz Zagreba je 119,00 kn ili 159,00 kn (uključen ručak u restoranu), a iz Karlovca 95,00 kn.

Prijevozne karte prodaju se na blagajni kolodvora Zagreb GK te u poslovnicama Croatia- expressa.

Ove godine obilježava se jubilarni 25. Riječki karneval. Me?unarodnu karnevalsku povorku čini završni mimohod svih tradicijskih maski, karnevalskih grupa i alegorijskih kola. Na glavnim riječkim ulicama će, uz najkvalitetnije karnevalske skupine iz Hrvatske, sudjelovati i brojne maskirane skupine iz inozemstva. Oko 8000 sudionika, uz stotinjak karnevalskih grupa, prodefilirat će ulicama Rijeke.

Za vrijeme održavanja karnevalske povorke bit će organizirano i oslikavanje lica.

Dodatne informacije mogu se dobiti na adresi elektroničke pošte posebni.vlakovi@hznet.hr ili na www.hznet.hr.