16. SRPNJA 2015. 11:35h

Kardinal Bozanić čestitao Ramazanski bajram muftiji Hasanovoću i vjernicima

Nadbiskup Josip Bozanić

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je čestitke za Ramazanski bajram predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice muftiji Azizu ef. Hasanoviću i vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj.
 
"Molitvom, milostinjom i postom iskazivali ste ljubav i poštovanje Svemogućem i milostivom Bogu te solidarnost s ljudima koji su izloženi neimaštini i trpljenjima. Neka Svemogući Bog obdari Vas i Vaše vjernike svojim blagoslovom, radošću i mirom", stoji u čestitci kardinala Bozanića u povodu blagdana Ramazanskog bajrama, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!