4. KOLOVOZA 2012. 18:56h

FOTO: Špica protiv špice: Vrućina razodjenula špicerice

Foto

12
0

Tekst

Zagrebačke špicerice ove subote većinom su se odlučile za vruće kratke hlačice, lepršave suknje i haljine, a kao štit od sunca poslužile su sunčane naočale raznih oblika, trendi šeširi, šilterice, pa i lepeza.

Ljeto se laganim koracima primiče kraju, a dok traje špicerice ga iskorištavaju za popularne cvjetne kombinacije, ljetne boje i cool uzorke. Primjećena je bogata raznolikost torbi, koje se nose u svim bojama i oblicima.

Čini se da špicerice prate i vole modu, a jedan od odgovora  možda se nalazi u izjavi poznate glumice Emme Stone koja kaže: „Moda ljudima čini nevjerojatnu stvar – daje im dojam da su oni produžetak sebe, priliku da budu nešto i netko drugi.“

Više pogledajte u fotogalerijama:

Špica na Tkalči

Špica na Cvjetnom 

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom
Špica na Tkalči

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!