19. SIJENJA 2012. 22:44h

Iz hotela Regent Esplanade odlazi direktor Philip Mahoney

Stanovnici Zagreba na klizalištu će moći provoditi dane do 14. veljače iduće godine.

Foto

Zagreb
0

Tekst

Nakon gotovo tri godine rada u prestižnom zagrebačkom hotelu Regent Esplanade, Philip Mahoney odlazi s funkcije generalnog direktora.

- Imao sam privilegiju provesti tri godine u prekrasnoj zemlji, prekrasnom gradu i prekrasnom hotelu, i sve to jako će mi nedostajati. Nadam se da sam uspio dati barem mali doprinos poslovanju i hrvatskom turizmu tijekom svog rada i boravka ovdje. Raditi ovdje bio je velik izazov, no moj tim i ja uspjeli smo postići zavidne rezultate i na to sam posebno ponosan. Stekao sam brojne prijatelje u kompanijama, diplomaciji i društvu. Stoga bih htio prenijeti zahvalu svima koji su nas podržavali u poslovanju u nadi da će se dobra suradnja nastaviti u budućnosti. Želim puno uspjeha zemlji koja ima toliko potencijala da uspije. Bilo je lijepo i zabavno i nadam se da ću se vratiti ovdje kao gost - izjavio je u povodu odlaska iz Hrvatske Philip Mahoney. 

Philip Mahoney s pozicije generalnog direktora Regent Esplanade odlazi u Veliku Britaniju gdje će za hotelijersku kompaniju The Rezidor Hotel Group obnašati dužnost Regionalnog potpredsjednika (Area Vice President) i biti odgovoran za čak 28 hotela na području Velike Britanije i Irske. 

Upravljanje hotelom Regent Esplanade Zagreb, odnosno funkciju Vršitelja dužnosti generalnog direktora, do daljnjega preuzima dosadašnji zamjenik generalnog direktora, Ivica Krizmanić.