5. LIPNJA 2012. 09:30h

HSP predlaže razmjenu udžbenika na Zagrebačkom velesajmu

Foto

Zagreb
0

Tekst

Bliži se kraj školske godine, a kao i prošle, roditelji i djeca pokušati će nabaviti knjige za sljedeću školsku godinu prodajom knjiga od prethodne. Dosada su građani sami organizirali prodaju pred Ininom zgradom.

Zagrebački HSP predlaže da se razmjena udžbenika održi na Velesajmu kako bi se građanima pružili adekvatni uvjeti.

-Kako bi pokazali skrb za svoje građane,  prošle godine dovezeno je par higijenskih WC-a, što nije puno popravilo opću sliku, jer djeca su svoje knjige poslagala po travi, u sjenama okolnog drveća, te postoji opasnost od prenošenja raznih bolesti, krpelja, te dehidracije uslijed velikih vrućina - piše u priopćenju stranke.

Predlažu da se razmjena održi u paviljonu 15. Zagrebačkog velesajma koji je trenutačno prazan, a građani bi tako bili zaštićeni od vanjskih uvjeta te bi im u sklopu paviljona bio omogućen i sanitarni čvor.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!