25. KOLOVOZA 2015. 15:55h

Green Gold otvara novu sezonu u četvrtak 3. rujna - s tamburašima

Foto

Zašto ići u Gr ...
0

Tekst

Green Gold Club najavljuje veliko otvorenje nezaboravne, zlatne jeseni uz potpuno preure?eni interijer, najnoviji glazbeni program i party poslastice koje će vas ostaviti bez daha! Nova sezona u omiljenoj zagrebačkoj party destinaciji počinje u četvrtak 3. rujna, a na novoj, velikoj pozornici Gren Gold Cluba prvi će zasvirati tamburaški sastav Dyaco.

Ovaj sastav krasi zajednička ljubav prema glazbenoj umjetnosti kojoj je sedmero glazbenika u potpunosti predano i posvećeno. Od samih početaka, sastav njeguje ljubav prema tradicionalnoj tamburaškoj glazbi u koju su uveli moderan zvuk. Ne povodeći se za trenutnim glazbenim pomodnostima, slijedili su svoj put i kroz godine neumornog rada, razvili prepoznatljiv stil u spoju tradicionalnih i urbanih ritmova, što ih je dovelo u sam vrh tamburaške glazbe.

Nezaboravni vikend otvorenja nastavlja se u petak, 4. rujna uz glazbu uživo te najpoznatije strane i domaće glazbene hitove, a subotnja večer, 5. rujna rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe koje će bez sumnje oduševiti performans najtalentiranijih svjetskih glazbenika i plesnih umjetnika zabavnog programa Taste of Ibiza.

Najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati te specijalni efekti na sceni čine novi koncept zabave koji spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i elektronske glazbe u jedno. Performans u zraku, ples na svili, te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih performera u svijetu, samo su dio višeosjetilnog iskustva programa Taste of Ibiza, stoga ne propustite subotnju večer i jedinstvenu party pustolovinu koja će vas ostaviti bez daha.

Uzbudljivo iznena?enje Green Gold Club priprema nam i u petak, 11. rujna kada nas očekuje vesela glazbena večer uz koncert grupe Colonia.

Green Gold Club povodom otvorenja sve posjetitelje nagra?uje besplatnim ulazom na partije i koncerte.

Vie pogledajte u fotogaleriji Zašto ići u Green Gold?

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!