14. LIPNJA 2013. 10:59h

GRADSKI VRTOVI Bandić će podijeliti 86 ugovora o korištenju vrtnih parcela

Foto

Zagreb
0

Tekst

U petak u 19,00 sati, u gradskom vrtu na području GČ Novi Zagreb - Istok gradonačelnik Milan Bandić, zajedno s Biserkom Petošić, zamjenicom pročelnika GU za poljoprivredu i šumarstvo, podijelit će novih 86 Ugovora o korištenju vrtnih parcela.

Riječ je o realizaciji projekta Gradski vrtovi Grada Zagreba, kojim se građanima omogućuje korištenje obradivog zemljišta za uzgoj hrane za osobne potrebe.

Do sada je građanima dodijeljeno 247 parcela u tri gradska vrta (Sopot – ulica Nikole Andrića, Sesvete  - Senjska ulica i Klara – Čavoglavska), a do kraja mjeseca planirano je otvaranje i četvrtog vrta u Borovju (3. Gardijske brigade).

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!