29. PROSINCA 2012. 09:14h

Gradska uprava zahtjeve za legalizaciju prima cijeli vikend

Gradska uprava

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagrepčani zahtjeve za legalizaciju građevina za koje je izdano inspekcijsko rješenje o uklanjanju mogu predati u auli Gradske uprave i 29., 30., i 31. prosinca od 8 do 16 sati, priopćila je Služba za informiranje Ureda gradonačelnika.

Po Zakonu o legalizaciji bespravno izgrađenih građevina 31. prosinca ističe rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju građevina za koje je izdano inspekcijsko rješenje o uklanjanju. Kako bi građani mogli pravovremeno podnijeti zahtjeve, po nalogu gradonačelnika Milana Bandića, Infopunkt i Pisarnica u auli Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića radit će i u subotu, nedjelju i ponedjeljak, 29., 30., i 31. prosinca od 8 do 16 sati.

Za ostale zahtjeve za legalizaciju građevina rok je 30. lipnja, do kada će i dalje raditi Infopunkt na Trgu Stjepana Radića i Ured u Savskoj 41, kaže se u priopćenju.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!