5. TRAVNJA 2012. 19:07h

Građanska akcija: Peti po siromaštvu, a financiramo svašta

Foto

Zagreb
0

Tekst

Građanska akcija i ovaj je četvrtak dežurala na Markovom trgu noseći transparente "Crkva + Vlada = 100 posto privilegija, 0 posto odgovornosti" i "Peti po siromaštvu, a financiramo svašta".

Zatekli su premijera Milanovića upitavši ga tko je stopirao obećane reforme, no odgovor nisu dobili. Zatekli su i prvog potpredsjednika Čačića kojeg su upitali kako se osjeća kada ima samo 3 posto potpore hrvatskih birača, na što im je on odgovorio "užasno". Za razgovor s njima nije bio raspoložen ni ministar Slavko Linić.

Građanska akcija najavljuje nove prosvjede.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!