13. KOLOVOZA 2015. 19:39h

FOTO: Što vas čeka od rujna svake subote u Green Gold Clubu?

Foto

Zašto ići u Gr ...
0

Tekst

Green Gold Club predstavlja jedinstvenu party pustolovinu subotom. U nadolazećim mjesecima kroz nezaboravne subotnje partije vodit će vas najnoviji glazbeni program, a jednom mjesečno subotnja noć bit će rezervirana za gostovanja vodećih glazbenih imena svjetske elektronske glazbe.

Jedinstveni doživljaj glazbene avanture upotpunit će sistem zvuka D&B audio technik koji nosi zavidnu titulu jednog od najboljih na svijetu, a vrhunska produkcija i osvjetljenje te nova pozornica s velikim LED ekranom pratit će nastupe impresivnih svjetskih glazbenih imena koje u novoj sezoni dovodi Green Gold Club.

Potpuno preure?en Green Gold Club svoje novo lice predstavit će prvog vikenda u rujnu, a u nadolazećim, hladnijim mjesecima vodi vas na party putovanje života!

Vie pogledajte u fotogaleriji Zašto ići u Green Gold?

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!