21. LIPNJA 2015. 11:57h

FOTO: ŠPICA VS. ŠPICE Nova runda modnih ratova ove subote na špici

Foto

12
0

Tekst

Iako temperature ove subote nisu žarile, zagrepčani i zagrepčani su ipak odlučili prošetati svoje modne kombinacije na dvije ključne lokacije: Cvjetnom trgu i Tkalči.
 
Traperice, kožne i traper jakne, gležnjaće, ali i poneka lepršava haljina i sandale bili su glavni aduti špicerica i špicera koje je ulovio objektiv našeg Zvone Krstulovića.
 
Tko je ove subote odnio pobjedu u novoj rundi modnih ratova presudite sami u galerijama.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom 20.6.2015.
Špica na Cvjetnom 20.6.2015.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!