2. LIPNJA 2012. 19:27h

FOTO: Špica protiv špice: Što je ljeto bez čizama?

Foto

123
0

Tekst

Ove subote su špicerice u izboru svoje garderobe bile slobodnije nego inače. Niti je bilo hladno, ali nije bilo ni vruće. Vrijeme idealno za izbor najljepše, a ne najpraktičnije odjeće.

I špicerice nas nisu razočarale. Štoviše, čini se da su bile hrabrije nego inače. Osim po rupama na hlačama, ne bi se gledajući djevojke po Cvjetnom trgu i Tkalčićevoj ulici uopće moglo zaključiti da je Hrvatska u krizi ili depresiji. Toliko različitih modnih izričaja na jednom malom mjestu u jednom danu nismo dugo vidjeli.

No, i u takvom šarenilu lako se uoče trendovi. Za kratke i tanke haljinice je sasvim jasno što rade na špicericama. Ali, zar im nije vruće u tolikim čizmama?

Pa muškarci su se preznojili samo gledajući...

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom
Špica na Tkalči
Olja Vori

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!