3. RUJNA 2011. 20:25h

FOTO: Špica protiv špice: Špicerice u haljinicama i čizmicama

Foto

12
0

Tekst

Kiša koja je padala u petak navečer ipak nije uspjela rashladiti Zagreb pa je subota opet bila na 30-ak stupnjeva što su špicerice iskoristile za jedno od posljednjih pokazivanja preplanulih tijela- dekoltea i utegnutih nogu.

No, mnoge su iskoristile subotu pred nadolazeću jesen kako bi pokazale 'ljetne' čizme u kombinaciji sa prozračnim haljinicama i minicama. No, ako je suditi prema vremenu, ljetne temperature mogle bi se još protegnuti, a za takvo vrijeme sasvim sigurno se neće žaliti muški rod sa špice koji neupitno uživa u pogledu na špicerice.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom
Špica na Tkalči

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!