13. STUDENOG 2011. 21:13h

FOTO: Špica protiv špice: Špicerice, šalovi i zubato sunce

Foto

12
0

Tekst

Zubato sunce koje je vladalo zagrebačkom špicom izvuklo je iz toplih domova djevojke koje su odradile vikend turu kavice u gradu. Kaputi, šalovi, rukavice, čizme i sunčane naočale krasile su djevojke dok su prešetavale Tkalčićevom i Cvjetnim trgom.

Neke sportski odjevene u traperice i tenisice, neke u kratkim suknjama i visokim čizmama, neke tek pristigle sa frizure iz obližnjih gradskih salona, sve su krasile centar Zagreba dajući dašak prepoznatljivosti subotnjoj špici. Istina, neke se nisu sastavile same sa sobom kad je riječ o modnom ukusu, neke su se obukle ipak malo preusko s obzirom na stas, ali nije to ništa neuobičajeno za subotu u gradu. Ako ništa drugo, dok se pije kava, ima se što za gledati.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Cvjetnom
Špica na Tkalči

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!