9. LIPNJA 2012. 23:06h

FOTO: Špica protiv špice: Špicerice otkrile ramena i osmijehe

Foto

12
0

Tekst

Zagrebačka špica ove je subote bila otvorenija nego ikada. Barem što se tiče ramena zagrebačkih špicerica i osmijeha što su izložile objektivu našeg fotografa Matije Habljaka.

Majice na bretele, topovi, pa i obične potkošulje dominirale su na djevojkama koje su subotom prošetale Cvjetnim trgom i Tkalčićevom ulicom.

Iako su im lica ostala skrivena pod okvirima sunčanih naočala koje su šire i veće iz ljeta u ljeto, špicerice su se izvukle smješkom. 

I jedna sitna primjedba. Svaka sezona nosi druge boje i dezene, ali dajte djevojke bar iduće subote ponesite na sebi i kockice. Crveno bijele.

Vie pogledajte u fotogalerijama:
Špica na Tkalči
Špica na Cvjetnom

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!