21. OUJKA 2015. 19:49h

FOTO: PREDSJEDNICA U GRADU Kava s Anom, curom Tomislava Karamarka

Foto

Zagreb
0

Tekst

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović se spustila me?u gra?ane i na Cvjetnom trgu kratila subotnju dokolicu. Odijevajući se, šefica države nije odveć dugo čeprkala po ormaru već je brže bolje zgrabila činovnički kaputić s elementima dezena riblje kosti i čipke, prišarafila casual pundžu i put pod noge.

Osmijeha od milijun dolara se nije suzdržavala niti ga štedjela. Dala ga je mnogima a s većim brojem njih je spremno i pozirala za foto uspomenu. Sve te smartphone i tablete su brižni tjelohranitelji mrko gledali. Tko će ga znati što li se sve ože skrivati unutar kućišta tih otjenih gadgetića.

Posebno je jedan susret zapeo za oko. Na kavicu je Predsjednica sjela s marketinškom eksperticom Anom Šarić. Riječ je o bujnoj crvenokosoj ljepotici, inače boljoj polovici lidera oporbe Tomislava Karamarka.

To nije moglo pobjeći objektivu Filipa Hofera.

FOTOGALERIJA 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!