21. OUJKA 2015. 20:29h

FOTO: POZNATI NA ŠPICI Šetnja Josipovića, Šarićke, Lovrića, Sopekice...

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zagreb je prvog dana proljeća bio prava špica, daska modne revije i sajma taštine pa čak i hortikulturni laboratorij. Mnogi su još donedavno izgledali kao pokisle brdske smreke a evo ih sad čile, jedre i svježe kao jaglaci i rane visibabe, kao da je njihov privatni armagedon bio u prošlom životu a ne prije mjesec ili dva. I kao da su sve muke gotove. A nisu.

Zagrebom, čemu svjedoči FOTOGALERIJA Filipa Hofera, prodefilirala su mnoga lica raznih profesija. Naravno, sumnja li itko - najviše političara. To se zvanje malo pomalo, ruku na srce, pretvara u najpopularnije a uskoro možda i jedino zanimanje u državi.

Kamera je zabilježila Anu Šarić, Margaretu Ma?erić, Ivu Josipovića, Ivicu Lovrića, Renatu Sopek, Lovru Kosora, Vesnu Pusić, Jadranku Kosor, Stipu Marića, ...

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!